Visagie

Visagie / Make-up John van G: een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past.

De make-up collectie van John van G is zeer uitgebreid en constant in ontwikkeling. Het assortiment bestaat uit vele soorten lippenstift, lipgloss, mascara, kajalpotlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder, nagellak en meer. Ook de magnetische kleurblokjes oogschaduw, blusher, compactpoeder en foundation kunt u in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken en steeds aanvullen als dat nodig is. Aan deze brede collectie worden geregeld nieuwe kleuren en uitvoeringen toegevoegd. Alle producten zijn los verkrijgbaar in de salon en ook via onze webwinkel.

Elke gelegenheid vraagt om een eigen benadering in make-up. Zo zal u overdag en 's avonds verschillende soorten make-up dragen, en of u die avond naar een intiem diner gaat of naar een gala maakt ook veel uit! Zelfs met de John van G avondmake-up voor dat gala kunt u vele kanten op, van superglamour tot ingetogen schoonheid.

Voor een bruidsmake-up of een bijzonder feestje kunt u zich professioneel laten opmaken. U krijgt dan eerst een proef make-up waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Op de trouwdag zelf kunt u`s ochtends vroeg langskomen voor de finishing touch. Schoonheidssalon Bon Visage Hoofddorp is gespecialiseerd in het verzorgen van bruidsmake-up, dag- en avondmake-up, of make- up voor andere speciale gelegenheden. John van G: Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past!

Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u contact opnemen met de salon.

Certificering 1: Instituut de Korte: Internationale Cidesco-school- Visagie.
Certificering 2: A.B®.Nails opleidingsinstituut: Wimperextentions

Nieuws

Neem contact op

Onze locatie