praktijk voor huidverbetering en ontspanning

Fusion Dermapen microneedling

Microneedling is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een microneedling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

De krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de Fusion pen voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuw energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

Resultaten van de Fusion microneedling

  • Vermindert fijne lijntjes
  • Vermindert volumeverlies
  • Verkleint de poriestructuur
  • Vermindert pigmentvlekken en littekens
  • Verstevigt de huid

 De Fusionpen is CE getest en ISO gecertificeerd. 

De prijs voor de bahandeling van alleen het gezicht is € 149.- en € 169.- voor gezicht en hals.