Decaar/Neoderma - Bio Peeling

Neoderma:biologische diepte peeling op basis van Chinese kruiden.
Neoderma is bekend om haar biologische dieptepeeling op basis van Chinese kruiden. Deze peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. Bijzonder geschikt voor elk huidtype.

De peeling:

Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief, (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn). Neoderma Biopeeling is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.
De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita- extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is een sterke doorbloeding zichtbaar.
Bij de behandeling van acné kan zich een 'explosie' van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Certificering :Neoderma: Biopeeling full-session + herhalingscurcussen.

Neoderma prijslijst

Chinese Kruidenpeeling   € 79,00
Neomarine Spa   € 79,00
Neoderma Lifting   € 79,50
No White Treatment   € 79,00
Neo Combi   € 96,00

 

Prijswijzigingen voorbehouden.

Nieuws

Neem contact op

Onze locatie