Acné-specialisaties-Atamé special skin care

  Atamé Special Skin Care:

voor een huid met een nieuw en gezond evenwicht.

Acné is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens. Het is in feite een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad). Hoewel het een heel ‘gewone’ aandoening is, wordt acné ervaren als zeer hinderlijk en cosmetisch storend. Gelukkig is er tegenwoordig veel aan te doen.

Acné is gewoon te behandelen!
Vaak vergoedt uw ziektekostenverzekering een groot gedeelte van de behandelingen, als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft. Maak daarom een afspraak in de salon.

Atamé special skin care

De methode Atamé Special Skin Care is speciaal ontwikkeld voor probleemhuiden. In de schoonheidssalon word ik vaak geconfronteerd met huidproblemen, zoals acné, irritaties, overgevoeligheid, etc. Oppervlakkige bestrijding is dan niet voldoende. Een grondige aanpak is noodzakelijk, gericht op het daadwerkelijk herstellen van de processen in de huid. De methode Atamé is gebaseerd op een combinatie van behandelingen en adviezen voor effectief thuisgebruik. Het gaat vooral om het herstellen van de processen, voor een huid met een nieuw en gezond evenwicht. Vraag er naar in de salon, of bestel Atamé in onze webshop.

Acné behandelingen

Standaard 30 min. € 37,50
Intensive 60 min. € 55,00
Special Treatments 90 min. € 85,00 / € 89,00

Prijswijzigingen voorbehouden.

Certificering 1: STIVAS Acné-specialisatie A
Certificering 2: Corrective(intercontinental) cosmetics Acné-specialisatie B
Certificering 3: U-Consultancy: Efflorescentieleer & Behandelingsprincipes huidaandoeningen Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten
  Eczeem / Allergie, Psoriasis & Pigmentstoornissen.